Nov 29, 2010

2 BLEACH hampir tamat.

     Ini entri ringkas tentang keresahan dan kerisauan aku atau mungkin juga kepuasan hati aku sendiri.Bleach sudah hampir sampai ke penghujungnya.Actually,aku dont give a damn about Naruto developement in storyline tapi aku dengar-dengar pun nak tamat juga .Tak apalah kurang penting dalam hidup aku.Tapi tolonglah jangan One Piece,sebab itu masterpiece bai.Dalam 100 tahun,susah nak cari komik genius macam tu.Itu komik boleh buat air mata berharga aku keluar.Lagipun,kawan aku kata Usopp sangat comel.

     Berbalik kepada Bleach.Ini komik aku suka sebab aksinya sahaja.Choreography fighting scene memang cinematic value betul.Kudos to Tite Kubo.

     Lepas arc yang sangat panjang dan Ichigo sudah mengalahkan Aizen,diumumkan sendiri oleh Tite Kubo bahawa dia mungkin hanya akan menghasilkan 2 arc sahaja lagi sebelum menamatkan Bleach.Ah,who knows kan.Tite Kubo pun nak jaga periuk nasi dia jugak.

     Apapun,oleh kerana aku tak ada feel nak baca online,aku hanya membeli komik Bleach keluaran comichouse yang baru sampai chapter Vizard .Bapak jenuh punggung aku tunggu.Kreko pun aku curi-curi baca kat BordersJadilah~
Gadis-gadis cantik,tolong jangan tinggalkan aku pergi !!Tolonglah~sigh

2 comments:

Tinggalkan Tahi Anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...