Dec 5, 2010

7 Live Action Space Battleship Yamato

Poster filem Space Battleship Yamato




video
       Trailer


     Baiklah.Ini filem aku sangat tunggu-tungu sekian lama.Space Battleship Yamato adalah live-action adaptasi dari anime dengan tajuk yang sama selain terkenal dengan versi americansed-nya iaitu Star Blazer.Mula menemui penonton pada 1 December lepas di negara kelahirannya ,Jepun.Dan ,ya.... ianya sangat klasik.

     Sinopsis cerita ini hampir sama dengan storyline siri TV Battlestar Galactica dan kalo korang tak tahu juga ,bunyinya lebih kurang begini ,pengembaraan krew kapal Yamato dalam misi pencarian humanity di outer-space.Begitu sahaja.Tapi bagaimana dan apakah cabaran bakal di hadapi ?itu kita kena tonton sendiri.

     Satu berita gembira lagi masa aku check line up untuk coming movies yang akan di tayangkan oleh GSC (Golden Screen Cinemas) ,Yamato telah berada dalam list untuk tayangan pada bulan March !Maka ,aku tunggu sahajalah.Menonton di pawagam dan menghayati pengembaraan Yamato dan krew-nya dengan sepenuh hati !

7 comments:

  1. eh eh.poster dia macam manga AKIRA

    ReplyDelete
  2. Dari segi pewarnaan ,memang benar !

    ReplyDelete
  3. salam...

    biasanya citer jepun mcm ni agak best..tertunggu2 jugak....

    ReplyDelete
  4. salam kembali ,aku dengar review dari orang sudah menonton juga ceritanya fun dan entertaining juga !worth watching !!

    ReplyDelete
  5. takuya kimura dah cukup buat aku ada reason utk bnde nih..owhh gay sgt bunyi nya..wandey i love u always

    ReplyDelete
  6. Takku memang cool as always !!Xpelah gay sekali sekala .Haha

    ReplyDelete
  7. Serius aku pun tak sabar tunggu cerita ni.

    ReplyDelete

Tinggalkan Tahi Anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...